Skip to content

Zoekt u een loodgieter voor uw klus? Zoek niet verder en bel direct!

7/7 bereikbaar

Ongeacht het tijdstip de mannen van klusmaat zijn 24/7 beschikbaar.

Alle regio's

Waar u ook woont, wij komen overal! Elke regio in Belgie bedienen wij. 

Spoed/ express?

Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij staan klaar voor u!

Bent u opzoek naar een Loodgieter in Antwerpen? Via uwklusjob.be vind u altijd de juiste vakman voor loodgieter werken in Antwerpen.

Thuiskomen in een warm huis na een lange werkdag is natuurlijk heerlijk! Maar als dit door een lekkage bij de cv ketel in de soep loopt, of een badkamer die slecht is gemonteerd en is gaan lekken? Om alle zorgen uit handen te nemen belt u direct. Wij van Uwklusjob.be staan altijd paraat voor u.

Heeft u een lekkage en wilt u direct hulp, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar via onze spoedservice. Heeft u een groter klus waarvoor u op voorhand een offerte zou willen krijgen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op via de telefoon of whatsapp en wij zorgen ervoor dat u binnen 4 uur een offerte heeft.

Wilt u gaan verbouwen en een nieuwe badkamer installeren? Heeft u een nieuw huis gekocht waar u wat leidingen of verwarmingen wilt vervangen vraag via ons een vrijblijvende offerte aan. Bij Uwklusjob.be is alles mogelijk, wilt u zelf de materialen kopen en alleen hulp van een specialist of wilt u dat de specialist alle zorgen uit handen neemt en de klus volledig voor u afmaakt? In goed overleg met ons is alles mogelijk. Onze loodgieters hebben jaren ervaring en worden uitermate goed gescreend zodat u optimaal geholpen wordt.

Spoed loodgieter in Antwerpen nodig?

Wij zijn actief in heel Antwerpen, wij hebben geen restricties of bepaalde regio’s waar wij niet komen. Als u via ons een geschikte loodgieter opvraagt, dan zullen wij deze naar u toesturen. Ook al is Antwerpen een gigantische stad met ontzettend veel inwoners, wij staan altijd paraat voor u.

Loodgieter nodig in de onderstaande regio’s, omdat u afvoer verstopt zit of een wc ontstoppen? Bel dan direct voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op via het contactformulier:

Antwerpen Centrum, Antwerpen Zuid, Antwerpen Noord en Overige plaatsen in de gemeente Antwerpen: Aartselaar, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Boheiden, Bornem, Borsbeek, Brecht, Dessel, Duffel, Essen, Grobbendonk, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kasterlee, Laakdal, Lille, Lint, Malle, Meerhout, Merksplas, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Sint-Amands.

Woont u in de onderstaande postcode gebieden en heeft u dringend een loodgieter nodig, omdat de afvoer van de wasmachine niet meer doorspoelt of de gootsteen vol zit en het water niet snel genoeg doorloopt. Heeft u badkamer zoveel kalkaanslag dat de kranen zijn gaan lekken? Wij kunnen u adviseren hoe u dit het beste kunt voorkomen: 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060, 2600, 2140, 2100, 2180, 2660, 2170, 2610.

Wat kost een loodgieter in Antwerpen?

Het is op voorhand lastig te bepalen wat de kosten zullen zijn, onze vakmensen kunnen naar aanleiding van hun jarenlange ervaring wel een passende inschatting maken zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. De kosten voor het ontstoppen van een rioolleiding waarbij niet gegraven hoeft te worden zullen uitermate gering zijn, maar mocht er meerwerk zijn dan op voorhand ingeschat is door u dan zal de loodgieter altijd in overleg met u treden om tot een passende oplossing te komen.

Tarieven tijdens nachtelijke uren, zijn uiteraard anders dan de tarieven die wij vragen tijdens kantoortijden. Wij hebben een aantal vakmensen in de nacht beschikbaar voor spoedklussen, zoals een cv ketel die ermee kapt tijdens een sneeuwstorm of mochten er rioleringswerken gedaan moeten worden dan kunnen wij onze vakmensen altijd op pad kunnen sturen mocht er snel gehandeld moeten worden.

Loodgieter in Antwerpen via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot:

  • wc ontstoppen
  • cv ketel onderhoud
  • ontstopping van bad
  • riool ontstoppen
  • toilet ontstoppen
  • afvoer verstopt
  • gootsteen ontstoppen
  • rioolrenovatie
Back To Top