Skip to content

Zoekt u een loodgieter voor uw klus in Leuven? Zoek niet verder en bel direct!

7/7 bereikbaar

Ongeacht het tijdstip de mannen van klusmaat zijn 24/7 beschikbaar.

Alle regio's

Waar u ook woont, wij komen overal! Elke regio in Belgie bedienen wij. 

Spoed/ express?

Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij staan klaar voor u!

Loodgieters in leuven zijn altijd beschikbaar en bereikbaar via uwklusjob.be. Wij hebben voor de gehele stad loodgieters beschikbaar die u kunnen assisteren met een lekkage of een verstopte wc.

Heeft u echter een grotere klus in Leuven, maar wilt u vooraf liever overleggen zodat de vakman een inschatting kan maken wat de werkzaamheden zullen kosten? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar en beschikbaar om al uw rioleringswerken te verrichten.

Uwklusjob.be is de ontstoppingsdienst van Leuven. Wij hebben dusdanig veel ervaring dat geen enkele klus niet afgehandeld kan worden. Door de soms verouderde koperen leidingen in de oudere woningen zijn deze kwetsbaar en zullen ze sneller lekkages geven dan de leidingen in nieuwe huizen. Wilt u deze graag vervangen of de lekkage laten oplossen, bel dan direct voor een offerte, heeft het meer haast vraag dan naar onze spoedservice.

Spoed loodgieter in Leuven?

Wij zijn actief in heel Leuven, wij hebben geen restricties of bepaalde regio’s waar wij niet komen. Ondanks dat Leuven net geen 100 duizend inwoners heeft, zijn er genoeg klussen waarvoor u ons kan inschakelen. Via uwklusjob.be kan u voor elke verstopte wc ons bellen, stroom het water niet meer goed door en is de afvoer niet bruikbaar? Als u via ons een geschikte loodgieter opvraagt, dan zullen wij deze naar u toesturen. Wilt u liever een geplande reparatie of een afspraak maken, dan zijn onze loodgieters beschikbaar wanneer het u uitkomt.

Loodgieter nodig in de onderstaande regio’s, omdat u afvoer verstopt zit of een wc ontstoppen? Bel dan direct voor een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op via het contactformulier:

Leuven Centrum, Leuven Zuid, Leuven Noord, Leuven Oost, Leuven West

Door ons uitgebreide netwerk van top vakmannen dat door heel België ruim vertegenwoordigd is hebben wij altijd een loodgieter voor uw klus beschikbaar, wij zullen er dan ook alles aan doen om u zo snel als mogelijk te helpen. Wilt u meer informatie over onze spoedservice lees dan verder op de speciale spoedservice pagina.

Bent u op deze pagina beland, maar woont u in Antwerpen of Gent? Bekijk dan de speciale pagina’s voor die plaatsen.

Wat kost een loodgieter in Leuven?

Het is op voorhand lastig te bepalen wat de kosten zullen zijn, onze vakmensen kunnen naar aanleiding van hun jarenlange ervaring wel een passende inschatting maken zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. De kosten voor het ontstoppen van een rioolleiding waarbij niet gegraven hoeft te worden zullen uitermate gering zijn, maar mocht er meerwerk zijn dan op voorhand ingeschat is door u dan zal de loodgieter altijd in overleg met u treden om tot een passende oplossing te komen.

Tarieven tijdens nachtelijke uren, zijn uiteraard anders dan de tarieven die wij vragen tijdens kantoortijden. Wij hebben een aantal vakmensen in de nacht beschikbaar voor spoedklussen, zoals een cv ketel die ermee kapt tijdens een sneeuwstorm of mochten er rioleringswerken gedaan moeten worden dan kunnen wij onze vakmensen altijd op pad kunnen sturen mocht er snel gehandeld moeten worden.

Loodgieter in Leuven via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot:

  • wc ontstoppen
  • cv ketel onderhoud
  • ontstopping van bad
  • riool ontstoppen
  • toilet ontstoppen
  • afvoer verstopt
  • gootsteen ontstoppen
  • rioolrenovatie
Back To Top