Skip to content

Zoekt u een ontstoppingsdienst voor uw klus in Aalst? Zoek niet verder en bel direct!

7/7 bereikbaar

Ongeacht het tijdstip de mannen van klusmaat zijn 24/7 beschikbaar.

Alle regio's

Waar u ook woont, wij komen overal! Elke regio in Belgie bedienen wij. 

Spoed/ express?

Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij staan klaar voor u!

Heeft u problemen met de doorstroom van u rioolwater of is de wc verstopt, schakel dan direct via uwklusjob.be een riolist in die u riool inspecteert en het probleem direct opspoort.

Als er thuis of op kantoor een vreselijke rioollucht hangt, dan wilt u niks lievers dan dat dit direct wordt verholpen en er een vakman naar komt kijken. Via Uwklusjob.be kan u direct een geschikte riolist vinden die middels een camera een inspectie uitvoert van het riool. Wij staan direct voor u klaar, wilt u gebruik maken van onze spoedservice bel ons dan direct.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw hulpvragen met betrekking tot het riool. Eens in de zoveel jaar moet het riool gereinigd worden en doorgekeken worden om te voorkomen dat het gaat verstoppen en dat u een specialist moet inschakelen. De riolist gaat voor u met een camera in het rioolstelsel in om te bekijken of er geen lekkages zijn of opstoppingen, er wordt tegenwoordig zoveel doorgespoeld dat het steeds vaker voorkomt dat het riool verstopt. Onze riolisten hebben enorm veel ervaring en zorgen ervoor dat u optimaal tevreden bent.

Heeft u een verstopte wc, maar wilt u liever dat er een geplande afspraak wordt gemaakt zodat u de kosten vooraf weet, vraag dan een offerte aan via ons contactformulier.

Ontstoppingsdienst Aalst – Spoed?

Wij zijn een regionale ontstoppingsdienst en werken in heel België. Wij zijn ervan overtuigd dat elke klus het beste wordt uitgevoerd door een regionale ondernemer. Zij zijn meestal afhankelijk van mond op mond reclame dus zal de klus veel beter uitgevoerd worden. Heeft u een verstopping die direct opgelost moet worden, omdat er iets doorgespoeld is wat het riool verstopt? Bel dan het spoednummer van uwklusjob.be, wij zullen direct een gekwalificeerde vakman sturen die niet zal weggaan voordat het probleem opgelost is.

Bel direct als u een ontstoppingsdienst nodig heeft in onderstaande regio’s, wij zijn actief in heel Aalst:

Aalst centrum
Aalst Noord
Aalst West
Aalst Oost
Aalst Zuid

Wat kost u ontstoppingsdienst in Aalst?

Als u liever wil weten waar u aan toe bent voordat u ons inschakelt, kunt u het beste een overzicht maken van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij gaan vervolgens voor u overleggen met een riolist zodat er een uitgebreide offerte gemaakt wordt. Wij zullen u binnen 4 uur een passende offerte sturen, voor de meeste werkzaamheden kunnen wij geen raming geven wat de kosten exact zullen zijn omdat elke klus anders uitpakt.

U moet rekening houden met een hoger tarief als u gebruik maakt van de spoedservice, als u tijdens nachtelijke uren een vakman nodig heeft zullen hier ook extra kosten aan verbonden zijn. Wij zullen er altijd zorg voordragen dat er een gekwalificeerde vakman naar u toegestuurd wordt en deze zal niet weggaan voordat het probleem opgelost is. Bevinden de problemen zich in het gedeelte wat binnen uw erfgrens bevindt dan zullen de kosten voor uw rekening zijn.

Ontstoppingsdienst in Aalst via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot het riool:

  • riool camera inspectie
  • rioolonderhoud
  • riool reinigen
  • riool ontstoppen
  • gebroken grespijp vervangen
  • Riool vervangen
Back To Top