Skip to content

Zoekt u een ontstoppingsdienst voor uw klus in Gent? Zoek niet verder en bel direct!

7/7 bereikbaar

Ongeacht het tijdstip de mannen van klusmaat zijn 24/7 beschikbaar.

Alle regio's

Waar u ook woont, wij komen overal! Elke regio in Belgie bedienen wij. 

Spoed/ express?

Ook voor spoedgevallen kunt u ons inschakelen. Wij staan klaar voor u!

Bent u opzoek naar een vakman die u een verstopte wc direct kan ontstoppen? Schakel dan de specialisten van uwklusjob.be in. Wij hebben een landelijke dekking van een ontstopper in Antwerpen tot Gent.

De meeste mensen denken dat ze met een loodgieter al een heel eind kunnen komen, bij een verstopping van het toilet. Dat is in de meeste gevallen voldoende, maar als er naast de verstopping ook een rioollucht hangt, dan heeft u in de meeste gevallen meer aan een ontstoppingsdienst. Komen er bij u uit het rioolvliegjes waar u vreselijk veel overlast van ondervindt, laat onze ontstoppers het rioolsysteem direct voor u inspecteren zodat er direct een diagnose gesteld kan worden. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar, wij hebben geen sluitingstijden. U kan u ons tijdens alle feestdagen bereiken, want ook dan kan er een lekkage ontstaan of een ander riolering probleem.

Wij zijn uiteraard beschikbaar voor elke spoedklus, heeft u een klus waarbij u exact weet wat er nodig is en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden? Schakel dan onze riolist, die kan ingepland worden of direct naar u toekomen om de klus te klaren. Weet u niet op voorhand wat de exacte kosten zullen zijn van het ontstoppen van de wc of het legen van een beerput neem dan contact met ons op, wij zullen u direct terugbellen met een raming van de kosten. Vraag via ons contactformulier een offerte aan en u zal direct een uitgebreid overzicht krijgen van de kosten.

Ontstoppingsdienst Gent – Spoed?

Heeft u een lekkende riolering of een overstroming waar direct naar gekeken moet worden, omdat de schade al veroorzaakt is en u het zoveel mogelijk wilt voorkomen? Schakel via uwklusjob.be een ontstoppingsdienst in. Wij hebben de snelste ontstoppingsdienst van België en kunnen u in de meeste gevallen al binnen 30 minuten van dienst zijn.

Ons spoednummer is 7 dagen in de week bereikbaar, wij zijn 365 dagen per jaar beschikbaar. Wilt u liever op voorhand weten wat de kosten zijn, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij zullen binnen een uur reageren op uw gestelde vragen.

Heeft u in de onderstaande regio’s een ontstoppingsdienst nodig bel dan direct met uwklusjob.be. Heeft u liever op voorhand advies nodig over de aangetroffen problemen, bel dan uwklusjob.be om te overleggen.

Gent centrum
Gent Noord
Gent West
Gent Oost
Gent Zuid

Woont u in de onderstaande postcodegebieden in Gent en heeft u dringend een ontstoppingsdienst nodig, omdat u olie of vet nodig heeft voor het ledigen van het riool. Mocht u tips of advies willen over het voorkomen van een rioollucht in uw woning, neem dan contact met ons op: 4601, 9000, 9050, 1450, 9050, 9030 en 9040.

Wat kost u ontstoppingsdienst in Gent?

Als u liever wil weten waar u aan toe bent voordat u ons inschakelt, kunt u het beste een overzicht maken van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Wij gaan vervolgens voor u overleggen met een riolist zodat er een uitgebreide offerte gemaakt wordt. Wij zullen u binnen 4 uur een passende offerte sturen, voor de meeste werkzaamheden kunnen wij geen raming geven wat de kosten exact zullen zijn omdat elke klus anders uitpakt. Voor het gebruik van olie en vetafscheiders om het riool periodiek te reinigen kunt u een offerte aanvragen, wij zullen volledig volgens de geldende wet en regelgeving u riool ledigen.

U moet rekening houden met een hoger tarief als u gebruik maakt van de spoedservice, als u tijdens nachtelijke uren een vakman nodig heeft zullen hier ook extra kosten aan verbonden zijn. Wij zullen er altijd zorg voordragen dat er een gekwalificeerde vakman naar u toegestuurd wordt en deze zal niet weggaan voordat het probleem opgelost is. Bevinden de problemen zich in het gedeelte wat binnen uw erfgrens bevindt dan zullen de kosten voor uw rekening zijn.

Ontstoppingsdienst in Gent via Uwklusjob.be

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden met betrekking tot het riool:

  • Ontstoppen van het riool
  • Ontstoppen van de afvoer
  • Reinigen van het riool
  • Vernieuwen van het riool
  • Aanleggen van een riolering of het uitbouwen van het rioolstelsel
  • Inspecteren van de riolering
  • Het onderhouden van de riolering (ook zakelijk)
  • advies omtrent uw riolering
  • Olie en vetafscheiders ledigen
Back To Top